Skip to main content

OPEN HUIS ZATERDAG 15 APRIL!

Laatste kans, er is nog slechts 1 woning beschikbaar! Dit betreft bouwnummer 45, een prachtige en royale twee-onder-één-kapwoning gelegen op het zuiden. Ben je benieuwd naar bouwnummer 45? Het verkoopteam wil je graag dé unieke kans bieden om een soortgelijke twee-onder-één-kapwoning in Meerlant fase 1 te bezichtigen!

Zaterdag 15 april is zowel de ontwikkelaar als de makelaar aanwezig op de bouwlocatie van Meerlant fase 1 om je tussen 10:00 uur – 12:00 uur rond te leiden door een vergelijkbare twee-onder-één-kapwoning van fase 1. De betreffende twee-onder-één-kapwoning is voor 90% gereed, daardoor kun je een goed beeld vormen van je eventuele nieuwe woning in fase 2. Tijdens deze rondleiding heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Zien wij je zaterdag 15 april? Meld je aan via je account!

Jouw plek uit duizenden!

Maak kennis met de tweede fase van Meerlant, de nieuwe eilandenwijk aan het water in Westerdel. Een plek uit duizenden. Gelegen tussen Zuid-Scharwoude en Broek op Langedijk vind je de prachtige groene en waterrijke wijk Westerdel. Verdeeld over grote en kleinere eilandjes verrijst hier een divers palet aan woningen. Van fraaie rijwoningen en twee-onder-een-kappers tot vrijstaande woningen, allemaal gelegen aan doorvaarbaar water.

In Meerlant fase 2 realiseren we 4 vrijstaande woningen, 4 rijwoningen en 14 twee-onder-één-kap woningen. Alle 22 woningen liggen aan het water, beschikken over een eigen vlonder en hebben stuk voor stuk hun eigen karakter. De woningen zijn ontworpen in een rustieke dorpsstraatstijl, waar gerefereerd wordt aan de diverse kapvormen en geveldetails. Elke woning is weer op een andere manier gedetailleerd, een prachtige luifel, klassieke luiken of verrijkende erker. Ieder huis beschikt over klassieke kozijnen, ramen en deuren en een luxe entree.

Meer informatie: https://fase2.meerlant.nl/#project

×

Heeft u interesse in een woning? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen