Skip to main content

Alle woningen van de eerste fase van nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk zijn verkocht. Het programma van het nieuwbouwplan is zeer divers en is gericht op verschillende doelgroepen. Sinds de start van het werk in 2012 zijn inmiddels 48 appartementen, 150 rijwoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen opgeleverd. Reden genoeg voor ontwikkelaar/aannemer Smit’s Bouwbedrijf (SBB) uit Beverwijk om direct aansluitend te starten met de verkoop van fase 2.

Levendige wijk
Westerdel is een levendige wijk met een dorpse uitstraling, veel groen en water en een grote variatie aan woningen op kleine en grotere eilanden. De wijk is onlangs voorzien van een prachtig speeleiland voor kinderen en in het hart van de wijk wordt ‘de Del’ (een meertje) aangelegd waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Start vervolgfase
Fase 2 bestaat uit 10 rijwoningen van het type Scholekster en 4 twee-onder-een-kapwoningen van het type Wulp en Watersnip. De omgevingsvergunning is reeds verleend en bij een spoedige verkoop kan de bouw dit najaar al starten.  Eind juni start de verkoop. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden opwww.westerdel-sbb.nl. Alle geïnteresseerden ontvangen een uitnodiging voor de verkoopbijeenkomst.

Gunstige ligging
De woningen van fase 2 liggen zeer gunstig met een tuin op het zuiden, nabij doorgaand vaarwater  en uitzicht op de Del. Door de ruime tweede verdieping hebben de rijwoningen de mogelijkheid tot 5 slaapkamers. Meer info op: www.facebook.com/westerdel  en  www.westerdel-sbb.nl.

 

 

×

Heeft u interesse in een woning? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen