Skip to main content

De eerste kavel in Westerdel is verkocht aan Jorrit en Mirella Bakkum uit Noord-Scharwoude, die hier samen met hun dochters Thalisha en Zaila gaan wonen. “Wij houden van een levendige buurt.”

De familie Bakkum woont al sinds twaalf jaar naar volle tevredenheid in een twee-onder-een-kapwoning in de Hortensiastraat. Jorrit: “Een heel fijne woning, maar deze kavel in Westerdel was voor ons een unieke kans. Deze kavel had direct onze belangstelling: hij ligt aan doorvaarbaar water, heeft een tuin op het zuiden en biedt vrij uitzicht over een groenstrook. Verder ligt de kavel vlakbij de entree van de wijk, dus we wonen ook midden in de reuring en vlakbij alle voorzieningen. Een perfecte plek!”

De plannen voor het huis zijn al klaar. Mirella: “We hebben via Selekthuis een cataloguswoning uitgezocht, die je geheel kunt aanpassen naar je eigen wensen. We hebben gekozen voor een heel grote woonkeuken, want daar houden we van. Vanuit de keuken kijk je op de open haard in de woonkamer. Het wordt een beregezellig huis, waar we veel vrienden hopen te ontvangen. De woontafel hebben we al besteld.”

Dochters Thalisha en Zaila moeten echter nog een beetje wennen aan het idee dat ze gaan verhuizen naar Broek op Langedijk. Mirella: “Dat begrijp ik wel, ze wonen al hun hele leven in Noord-Scharwoude. Maar ik denk dat ze het hier heel leuk gaan vinden. Er komt bijvoorbeeld een chillplek voor kinderen boven de 12 jaar op het Speeleiland. Ik hoop dat ze dat eiland snel inrichten. Maar het feit dat de wijk nog niet af is, is ook heerlijk. Dan kunnen ze nog lekker een beetje rotzooien. En we hebben meteen een koolvletje voor ze gekocht, waarmee ze naar hun vrienden kunnen varen.” De rompslomp rondom het bouwen van een eigen huis valt tot nog toe mee, vinden ze. Jorrit: “De schets ligt nu bij de gemeente. We hopen dat we in december kunnen verhuizen.” Mirella: “Geweldig, ik zie het al helemaal voor me.”

×

Heeft u interesse in een woning? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen