Skip to main content

Op 1 juli om 13.30 uur is het zover: dan wordt het Speeleiland in Westerdel officieel geopend door wethouder Jan Piet Beers. Daarna mogen de kinderen het eiland gaan ontdekken. Om de opening een extra feestelijk tintje te geven, worden er verschillende activiteiten georganiseerd:

  • Mozaïeken van kunstjuweeltjes voor de uitsparingen in de arena
  • Zelf broodjes en marshmallows bakken in een kampvuurtje
  • Heliumballonnen opblazen
  • Vissen bij de vissteiger (er zijn hengels).

En natuurlijk kun je lekker klimmen en klauteren. Trek wel oude kleding aan! Er is voor iedereen wat te drinken en te eten en er worden ijsjes uitgedeeld. Kom dus ook op 1 juli om 13.30 uur naar het Speeleiland!

Help mee met het mozaïeken van kunstjuweeltjes!

Help mee de chillplek (arena) op het Speeleiland mooier te maken. Tijdens de opening van het Speeleiland kun je helpen met het mozaïeken van de arena. Docent Lilian Fäustle geeft eerst een korte workshop. Daarna ga je samen met andere kinderen aan de slag om mooie kunstjuweeltjes te creëren. Die worden daarna in de uitsparingen van de arena geplaatst. Wil je ook jouw kunstwerk vereeuwigd zien? Help dan op 1 juli mee! De workshop begint om 13.30 uur op het Speeleiland. Bij slecht weer wordt een tent opgezet.

 

×

Heeft u interesse in een woning? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen