Skip to main content

Westerdel, de nieuwe waterrijke wijk in Langedijk, biedt ondernemers de kans om naast hun eigen droomwoning een bedrijfsruimte te realiseren. Op de vrije kavels in Westerdel mag een kantoor, atelier of bedrijfsruimte worden gebouwd tot 60 m². Dat biedt volop kansen voor kleine ondernemers en zzp’ers, zoals huisartsen, nagelstylisten, adviseurs, accountants of kunstenaars.  

Heeft u altijd al wonen en werken willen combineren? En dan het liefst in een woning en bedrijfsruimte die aan al uw wensen voldoen? Laat u dan eens informeren over de mogelijkheden in de nieuwe wijk Westerdel in Langedijk. De eerste acht vrije kavels die momenteel beschikbaar zijn, liggen in het hart van Westerdel (‘de Centrale Buurt’). De kavels variëren in grootte van 420 m² tot 1140 m² en hebben volop bebouwingsmogelijkheden. Zo mag uw bedrijfsruimte bijvoorbeeld een zolder hebben.

Betaalbaar en inspirerend!
Zelf bouwen op een vrije kavel is goedkoper dan u denkt. Zo zijn er in Westerdel al woon/werk kavels beschikbaar vanaf € 159.000. Bovendien is een woning laten bouwen vaak minder duur dan de aanschaf van een bestaande woning. Een kavel kopen en in eigen beheer een woning plus eventuele bedrijfsruimte laten bouwen, is een bijzondere onderneming, die u wellicht maar één keer in uw leven doet. U komt daarbij voor allerlei keuzes en regels te staan. De gemeente Langedijk wil u daarbij graag ondersteunen. Op www.westerdel-langedijk.nl vindt u alle informatie over de verschillende oppervlaktes van de kavels, de prijzen, de procedure en de spelregels. Laat u inspireren door alle mogelijkheden!

Westerdel
De nieuwe woonwijk Westerdel ligt ten westen van Broek op Langedijk en Zuid-Scharwoude. Westerdel wordt een wijk met een dorpse uitstraling, veel groen en water en een grote variatie aan woningen, die worden gebouwd op kleine en grotere eilanden. Ook krijgt de wijk veel speelmogelijkheden voor kinderen, zoals een apart speeleiland. Op dit moment zijn de eerste bewoners aan het verhuizen, waardoor de wijk echt begint te leven.

Meer informatie
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om wonen en werken in Westerdel te combineren? Voor meer informatie over de verkoop van de kavels kunt u terecht bij Bakker Schoon Makelaardij, tel: 0226-343455 of info@bakkerschoon.nl. Voor alle andere vragen kunt u terecht bij het Projectteam Westerdel van de gemeente Langedijk, tel: 0226-334433 of e-mail: projectteam@westerdel-langedijk.nl.

×

Heeft u interesse in een woning? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen