Skip to main content
LANGEDIJK – Bakker Schoon Makelaardij en Vlieg Makelaars starten vanaf eind november a.s. met de verkoop van 121 koopwoningen in het waterrijke plan Westerdel. In de eerste fase gaat het om 48 koopwoningen zowel eengezinswoningen als twee-onder-een-kapwoningen. De ontwikkeling en realisatie van de woningen is in handen van Smit’s Bouwbedrijf uit Beverwijk.

Het plan Westerdel wordt een wijk met een dorpse uitstraling en met veel groen en water. De woningen zijn gevarieerd en worden gebouwd op  kleine en grotere eilanden. De wijk krijgt veel speelmogelijkheden voor kinderen in verschillende leeftijden. Er komt zelfs een apart speeleiland. Midden in de wijk wordt ‘de Del’ (meertje) aangelegd, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten op een grote vlonder aan het water.

De bouw is in fases opgedeeld. De verkoop van de eerste fase zal in november 2012 starten. De eerste paal wordt begin 2013 in de grond geslagen. Naar verwachting vindt de oplevering van de eerste woningen plaats eind 2013. Een belangrijk aspect van deze nieuwbouwwijk is dat de woningen betaalbaar zijn. Zo zijn er al woningen beschikbaar vanaf 196.900 euro vrij op naam. Bovendien worden de woningen gebouwd met duurzame materialen en voldoen de woningen aan de laatste energie prestatienorm.

Meer informatie over de verschillende typen woningen, prijzen en plattegrond van dit plan is te vinden op de projectwebsite www.westerdel-sbb.nl. Geïnteresseerden kunnen zich op de website aanmelden.

Start verkoop bijeenkomst

Bakker Schoon Makelaardij (www.bakkerschoon.nl) en Vlieg Makelaars (www.vlieg.nl) nodigen u graag uit voor de start verkoop bijeenkomst van het plan Westerdel op vrijdag 23 november 2012 van 17.00 tot 21.00 uur. Onder het genot van een kop koffie kunt u zich vrijblijvend laten informeren over deze nieuwbouwwijk en de diverse typen woningen. Tevens heeft u de mogelijk om zich als geïnteresseerde in te schrijven. De verkoop bijeenkomst wordt gehouden in Restaurant Museum BroekerVeiling, Museumweg 2 in Broek op Langedijk.

Schrijf je nu in voor de bijeenkomst op onze Facebook pagina.

×

Heeft u interesse in een woning? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen