Skip to main content

Na de eerdere reconstructie wordt de Westelijke Randweg (het deel tussen Vroedschap en Nauertogt) nog een week afgesloten voor afrondende werkzaamheden. Van maandag 8 tot en met zaterdag 13 juli wordt de deklaag van het geluidreducerend asfalt aangebracht. Ook worden dan direct eventuele scheurtjes en oneffenheden die zijn ontstaan door ‘nazettingen’ weggewerkt.

De gemeente heeft de afsluiting van de Westelijke Randweg in de vakantieperiode gepland om zo de overlast voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken. Het verkeer dient de aangegeven omleidingsroute te volgen. De bewoners van Mayersloot kunnen de wijk gedurende deze week alleen via de Vroedschap of de Zandsloot verlaten. Tijdens deze werkzaamheden zijn de bushaltes tijdelijke buiten gebruik.  Meer informatie vindt u op de website van Connexxion. Daarnaast wordt de rotonde bij het gemeentehuis tijdens de afsluiting op donderdag 11 juli en vrijdag 12 juli opnieuw geasfalteerd. De rotonde blijft wel geopend en het verkeer zal met behulp van verkeersregelaars worden geregeld. Het verkeer zal rekening moeten houden met enig oponthoud tijdens deze werkzaamheden.

Al eerder is de Westelijke Randweg vanwege herinrichting een half jaar afgesloten geweest. Herinrichting van deze weg was echter noodzakelijk om de toekomstige woonwijk Westerdel op een veilige manier te ontsluiten. Zo zijn twee Largas-pleinen (“LAngzaam Rijden GAat Sneller”), een vaarduiker en een vrijliggend fietspad aangelegd. Het fietspad wordt in het voorjaar van 2014 van een rode toplaag voorzien. Dit gebeurt pas nadat de bruggen naar Westerdel zijn gerealiseerd.

 

×

Heeft u interesse in een woning? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen